Dziękuje za życzenia. Postaram się by sekcja rozwijała się w dobrym kierunku zarówno w Polsce jak i na świecieSPUNTI2021 pisze: ↑29 gru 2023, o 10:56 W sumie Tadeusz wciągnął mnie w systematyczne obserwacje Słońca po wizycie mojej osoby w jego domu, trwa to u mnie do dzisiaj. Oczywiście nie żałuje ponieważ moja wiedza o Słońcu diametralnie się zmieniła (weszła na wyższy poziom)…. Nowemu koordynatorowi mogę tylko życzyć dużo sukcesów w prowadzeniu Sekcji SOS PTMA. Natomiast Tadeusz teraz zapewne będzie maił więcej czasu w wykonywaniu obserwacji Słońca.
Nowy koordynator SOS PTMA od 2024 roku
- Konrad Szymendera
- Społeczność SOS
- Polubił: 1 time
- Polubiane: 222 times
Re: Nowy koordynator SOS PTMA od 2024 roku
- Krukarius
- Społeczność SOS
- Polubił: 3 times
- Polubiane: 15 times
- Kontakt:
Serdecznie gratuluje młodemu człowiekowi. Jednocześnie jestem wdzięczny Tadeuszu za nasza współprace przez ostatnie lata. Chociaż (przynajmniej na razie) nie jestem związany bezpośrednio z obserwacją Słońca uważam iż zarówno pobyt na tym forum jak i na dawnej grupie FB był dla mnie wartościowy. Mam nadzieję, a bardziej ujmę to tak, iż...jestem przekonany, że współpraca z nowym koordynatorem będzie równie owocna. Obecność "młodej krwi" oznacza przyszłość dla danej organizacji. Życzę nowemu koordynatorowi dużo sukcesów oraz wspaniałych pomysłów.
- Konrad Szymendera
- Społeczność SOS
- Polubił: 1 time
- Polubiane: 222 times
Dziękuję za życzenia, tak jak pisałem wcześniej postaram się by sekcja się nadal rozwijała w dobrym kierunkuKrukarius pisze: ↑30 gru 2023, o 22:45 Serdecznie gratuluje młodemu człowiekowi. Jednocześnie jestem wdzięczny Tadeuszu za nasza współprace przez ostatnie lata. Chociaż (przynajmniej na razie) nie jestem związany bezpośrednio z obserwacją Słońca uważam iż zarówno pobyt na tym forum jak i na dawnej grupie FB był dla mnie wartościowy. Mam nadzieję, a bardziej ujmę to tak, iż...jestem przekonany, że współpraca z nowym koordynatorem będzie równie owocna. Obecność "młodej krwi" oznacza przyszłość dla danej organizacji. Życzę nowemu koordynatorowi dużo sukcesów oraz wspaniałych pomysłów.