Nowy koordynator SOS PTMA od 2024 roku

Awatar użytkownika
Konrad Szymendera
Społeczność SOS
 Polubił: 1 time
 Polubiane: 203 times

Re: Nowy koordynator SOS PTMA od 2024 roku

Post autor: Konrad Szymendera »

SPUNTI2021 pisze: 29 gru 2023, o 10:56 W sumie Tadeusz wciągnął mnie w systematyczne obserwacje Słońca po wizycie mojej osoby w jego domu, trwa to u mnie do dzisiaj. Oczywiście nie żałuje ponieważ moja wiedza o Słońcu diametralnie się zmieniła (weszła na wyższy poziom)…. Nowemu koordynatorowi mogę tylko życzyć dużo sukcesów w prowadzeniu Sekcji SOS PTMA. Natomiast Tadeusz teraz zapewne będzie maił więcej czasu w wykonywaniu obserwacji Słońca.
Dziękuje za życzenia. Postaram się by sekcja rozwijała się w dobrym kierunku zarówno w Polsce jak i na świecie :)
Awatar użytkownika
Krukarius
Społeczność SOS
 Polubił: 3 times
 Polubiane: 15 times
Kontakt:

Post autor: Krukarius »

Serdecznie gratuluje młodemu człowiekowi. Jednocześnie jestem wdzięczny Tadeuszu za nasza współprace przez ostatnie lata. Chociaż (przynajmniej na razie) nie jestem związany bezpośrednio z obserwacją Słońca uważam iż zarówno pobyt na tym forum jak i na dawnej grupie FB był dla mnie wartościowy. Mam nadzieję, a bardziej ujmę to tak, iż...jestem przekonany, że współpraca z nowym koordynatorem będzie równie owocna. Obecność "młodej krwi" oznacza przyszłość dla danej organizacji. Życzę nowemu koordynatorowi dużo sukcesów oraz wspaniałych pomysłów.
Awatar użytkownika
Konrad Szymendera
Społeczność SOS
 Polubił: 1 time
 Polubiane: 203 times

Post autor: Konrad Szymendera »

Krukarius pisze: 30 gru 2023, o 22:45 Serdecznie gratuluje młodemu człowiekowi. Jednocześnie jestem wdzięczny Tadeuszu za nasza współprace przez ostatnie lata. Chociaż (przynajmniej na razie) nie jestem związany bezpośrednio z obserwacją Słońca uważam iż zarówno pobyt na tym forum jak i na dawnej grupie FB był dla mnie wartościowy. Mam nadzieję, a bardziej ujmę to tak, iż...jestem przekonany, że współpraca z nowym koordynatorem będzie równie owocna. Obecność "młodej krwi" oznacza przyszłość dla danej organizacji. Życzę nowemu koordynatorowi dużo sukcesów oraz wspaniałych pomysłów.
Dziękuję za życzenia, tak jak pisałem wcześniej postaram się by sekcja się nadal rozwijała w dobrym kierunku :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Artykuły SOS PTMA”